Kijkje achter de schermen

Alex Spanje nodigt u uit voor een exclusief kijkje achter de schermen bij een professioneel optiehandelaar op 28 maart om 17.30 uur in Ciutat Esportiva Camilo Cano in La Nucia.

Spreker is market maker en optiehandelaar Marcel Wallaart. Marcel is sinds 1989 professioneel optiehandelaar op de Euronext in Amsterdam. Hij houdt zich al jaren bezig met market-making, brokerage, liquidity verschaffing en daytrading. Daarnaast heeft Marcel als eigenaar van Index Informer een tool ontwikkeld die beleggers op voorhand inzicht verschaft in de te verwachten beursbeweging.

U zult tijdens deze bijeenkomst letterlijk achter de schermen van Marcel meekijken en u leert onder andere over de berekening van de prijzen die hij als marketmaker afgeeft. Doordat hij en andere market makers continu prijzen afgeven, is er altijd vraag en aanbod.

Het seminar is bedoeld voor gevorderde beleggers, maar zeker niet alleen voor actieve beleggers zoals daytraders. Wilt u vóór het seminar uw basiskennis over opties vergroten dan kunt u natuurlijk een afspraak maken met onze beursexperts.  

Schrijf u nu in!