benefitsbox

Open een rekening en ontvang de benefitsbox! 

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we contact met u op. Scroll verder naar beneden voor alle informatie over de inhoud van de benefitsbox.
 


Open een rekening en ontvang de benefitsbox:

  • Een leerzame beleggingstraining t.w.v. € 200
  • Beleggen voor Dummies t.w.v. € 30
  • Twee vrijkaarten voor de Personal Finance Day in Nederland t.w.v. € 70
  • En € 200 transactietegoed!
Klik hier voor de actievoorwaarden. 
Scroll verder naar beneden voor meer informatie over de beleggingstraining en de Personal Finance Day.

 

Beleggerstraining

In deze training van twee uur* leert u alles wat u moet weten voor een vliegende start op de beurs. Zo leert u hoe u een beleggingsplan maakt, u leert meer over beleggingsinstrumenten als opties en aandelen en u krijgt een aantal strategieën. Deze training is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. U ontvangt een uitnodiging per e-mail.

* de trainingen vinden plaats in Nederland maar u kunt ook bij ons terecht, op ons kantoor in Marbella of elders in Spanje op een locatie van uw voorkeur. 

 

De Personal Finance Day- wat is dat?

De Personal Finance Day* biedt inspiratie, boeiende workshops, spraakmakende gasten, een sfeervolle locatie en meer. “Wat moet je doen met je spaargeld? Hoe kun je werken aan je financiële toekomst? Zijn whiskey en cryptocurrencies een goede alternatief voor aandelen?” Actuele vragen over alles wat met financiële zaken te maken heeft, beantwoorden we op een eigentijdse manier.

financedayDe eerste editie was een gigantisch succes- mede door bijzondere gasten als Ruud Koornstra, Talitha Muusse en Duncan Stutterheim. Vorig jaar was het thema: ‘Hoe word je rijk én gelukkig?’ En dit jaar? Dat houden we nog even geheim.

*De Personal Finance Day vindt plaats in Nederland en wordt georganiseerd door Binck.
binckbox
De beleggersinformatie van Alex en Binck dient uitdrukkelijk niet geïnterpreteerd te worden als individueel beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. U dient als doe-het-zelf-belegger ('execution-only ') steeds, al naar gelang uw persoonlijke situatie, zélf de afweging te maken of u de gegeven beleggersinformatie wenst op te volgen. Klik hier voor meer informatie over de risico's van beleggen.