Binck producten

binckproducts
U kunt natuurlijk zelf beleggen of uw vermogen laten beheren via Alex. Maar Alex Spanje biedt u meer, u kunt via ons ook gebruik maken van diverse producten van Binck. Binck is het moederbedrijf van Alex dus u blijft in goede handen!

En zoals gebruikelijk kunt ook altijd op de steun van onze medewerkers van het Beleggerscentrum in Marbella rekenen, op welke manier u ook belegt. 

Fundcoach

Met Binck Fundcoach bouwt u heel eenvoudig zelf aan uw vermogen - met beleggingsfondsen en ETF’s. 

Lees meer over fundcoach

Binck Comfort

Beleggen voor behoud en groei van uw vermogen. Ideaal als u het beleggen uit handen wilt geven.

Lees meer over Binck Comfort

Binck Sparen

Profiteer van aantrekkelijke rentes in het buitenland. Spaar in deposito’s bij zorgvuldig geselecteerde Europese banken.

Lees meer over Binck Sparen

Duurzaam beleggen

Wilt u beleggen én bijdragen aan een betere toekomst? Met beleggen in een groen fonds bouwt u aan uw eigen vermogen én aan een schone toekomst.

Lees meer over duurzame beleggingsfondsen

Meer informatie of een rekening openen?


Ook via Alex Spanje kunt u gebruik maken van Binck Fundcoach, neem contact met ons op voor alle details
 


De beleggersinformatie op deze pagina dient uitdrukkelijk niet geïnterpreteerd te worden als individueel beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. U dient als doe-het-zelf-belegger ('execution-only ') steeds, al naar gelang uw persoonlijke situatie, zélf de afweging te maken of u de gegeven beleggersinformatie wenst op te volgen. Wij raden u aan alleen te beleggen in producten die aansluiten bij uw kennis en ervaring. BinckBank is voor 60% aandeelhouder van Think ETF's.