Binck Sparen

sparen_overzichtspagina
De slimme manier van sparen
- spaar via één account bij verschilllende Europese banken - 

Eén overzichtelijk account

Spreid uw spaargeld eenvoudig via één overzichtelijk account. U kiest waar u wilt sparen, Binck regelt de rest.*

Sparen bij meerdere banken

Spaar in deposito’s bij zorgvuldig geselecteerde Europese banken.

Hoge rentes

Profiteer van aantrekkelijke spaarrentes in het buitenland.

Lees meer over hoe het werkt

*Binck Sparen is alleen beschikbaar voor fiscaal ingezetenen van Nederland.

Veilig sparen

Via Binck spaart u uitsluitend bij zorgvuldig geselecteerde banken, die zijn gevestigd in landen waar dezelfde depositogarantiestelsel richtlijn geldt als in Nederland. Geld dat vaststaat in spaardeposito's bij deze geselecteerde spaarbanken valt onder het depositogarantiestelsel van het land van de spaarbank.

Heeft u meer dan € 100.000 aan spaargeld? Dan is het verstandig om meerdere deposito’s te openen en het bedrag over meerdere banken te verdelen.

Lees meer over het deposito garantie stelsel

Aantrekkelijke rente

Doordat elke bank zijn eigen spaarrentebeleid bepaalt, zijn er verschillende rentepercentages tussen banken in zowel binnen- en buitenland. Met Binck Sparen kiest u uit deposito’s met aantrekkelijke rentes en verschillende looptijden. De rente staat tijdens de looptijd vast, u weet dus precies welk resultaat u kunt verwachten. Over het algemeen geldt: hoe langer u spaart, des te hoger de rente.

En de kosten?

Het aanvragen en aanhouden van een Binck Sparen-rekening is gratis. Ook het openen van een of meerdere deposito’s bij de buitenlandse spaarbanken is volledig kosteloos. De kosten voor het internationaal overboeken van uw saldo naar de spaardeposito’s zijn voor rekening van Binck.

Wilt u geld opnemen voor het einde van de looptijd van een deposito? Dan zijn daar kosten aan verbonden.

Hoe verdient Binck geld?
Binck Sparen is gratis voor klanten. Met onze service bieden wij spaarbanken de mogelijkheid om op een eenvoudige en goedkope manier geld op te halen. Dit bespaart hen kosten voor bijvoorbeeld marketing of het lanceren van eigen producten. De spaarbanken betalen hiervoor een vergoeding aan Raisin, onze partner, die de verbinding tussen Binck en de spaarbanken mogelijk maakt. Raisin staat een deel van deze vergoeding af aan Binck. De commissies die Binck ontvangt van de spaarbanken stellen Binck en onze partner in staat hun dienstverlening kosteloos aan te bieden aan de klant en deze continu te verbeteren.

De samenwerking met Raisin
Binck Sparen is een samenwerking tussen Binck en Raisin GmbH, een Duitse fintech die als doel heeft spaarders de beste rente te bieden. Raisin werkt met Service partner MHB Bank, een Duitse bank gespecialiseerd in buitenlands betalingsverkeer, die er voor zorgt dat uw geld van de Binck Sparen rekening eenvoudig naar de geselecteerde spaarbanken gaat.

In 4 stappen naar een aantrekkelijke spaarrente

1. Open een gratis account door onderstaand formulier in te vullen

2. Kies uw deposito's
Maak uw keuze uit de bank, rentepercentage en looptijd van de verschillende deposito’s.

3. Binck maakt het in orde
Binck opent voor u de deposito’s, u heeft er verder geen omkijken naar.

4. U heeft altijd inzage

Via de website en de app heeft u 24/7 inzage in uw opgebouwde rentepercentage en resterende looptijd.


Ook via Alex Spanje kunt u gebruik maken van Binck Sparen, neem contact met ons op voor alle details.