Fondsbeleggen

fondsbeleggen
U kunt natuurlijk zelf beleggen of uw vermogen laten beheren via Alex. Maar Alex biedt u meer, u kunt via ons ook gebruik maken van Binck Fondsbeleggen. Binck is het moederbedrijf van Alex dus u blijft in goede handen!

En zoals gebruikelijk kunt ook altijd op de steun van onze medewerkers van het Beleggerscentrum in Marbella rekenen, op welke manier u ook belegt. 

Fundcoach

Met Binck Fundcoach bouwt u heel eenvoudig zelf aan uw vermogen - met beleggingsfondsen en ETF’s. 

Lees meer over fundcoach

Alles-in-1-portefeuille

U koopt in 1x een mix van aandelen, obligaties en vastgoed. Met wereldwijde spreiding en zorgvuldig beheerd.

Lees meer over de alles-in-1-portefeuille

Investeer maandelijks in uw toekomst

In plaats van elke maand een bedrag te sparen kunt u via Binck Fundcoach nu elke maand voor een door uzelf bepaald vast bedrag aandelen kopen. Zo bouwt u een zelf aan uw vermogen.

Lees meer over gespreid beleggen

Duurzaam beleggen

Wilt u beleggen én bijdragen aan een betere toekomst? Met beleggen in een groen fonds bouwt u aan uw eigen vermogen én aan een schone toekomst.

Lees meer over duurzame beleggingsfondsen

Meer informatie of een rekening openen?


Ook via Alex Spanje kunt u gebruik maken van Binck Fundcoach, neem contact met ons op voor alle details
 


De beleggersinformatie op deze pagina dient uitdrukkelijk niet geïnterpreteerd te worden als individueel beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. U dient als doe-het-zelf-belegger ('execution-only ') steeds, al naar gelang uw persoonlijke situatie, zélf de afweging te maken of u de gegeven beleggersinformatie wenst op te volgen. Wij raden u aan alleen te beleggen in producten die aansluiten bij uw kennis en ervaring. BinckBank is voor 60% aandeelhouder van Think ETF's.