Alles in 1 portefeuilles

Beleggen ingewikkeld? 
Niet met de alles-in-1-portefeuille

U koopt in 1x een mix van aandelen, obligaties en vastgoed. Met wereldwijde spreiding en zorgvuldig beheerd. En dat alles voor lage kosten. 

Na uw aankoop kunt u achterover leunen. Bent u tevreden over het resultaat? Of heeft u uw geld weer nodig? Dan verkoopt u eenvoudig (een deel van) uw portefeuille. U zit dus nergens aan vast.

Hoe opent u een alles-in-1-portefeuille?

1. Neem contact op met Alex Spanje om een Binck Fundcoach-rekening te openen.

2. Kies uw Alles-in-1 Portefeuille. U heeft de keuze tussen de Alles-in-1 Portefeuilles van Think ETF's (dochter van Binck) en van BlackRock (grootste vermogensbeheerder ter wereld). Zij bieden beide Alles-in-1 Portefeuilles in een defensieve, neutrale of offensieve risicoklasse.

3. Het team van Alex opent in Binck Fundcoach uw Alles-in-1 Portefeuille.

Alles-in-1-portefeuilles in Fundcoach

portefeuilles-2portefeuilles-1

* Peildatum: februari 2016. BlackRock werkt met een dynamisch beheer. De samenstelling verandert vaak. Deze verdeling is een momentopname.

Meer rendement? Kies dan voor lagere kosten

Het rendement is natuurlijk een belangrijke reden om te beleggen. Maar niemand heeft een glazen bol. En koersen en beurzen kunnen stijgen en dalen. Gelukkig kunt u ook zelf iets doen voor een beter rendement. Dat is: de kosten zo laag mogelijk houden. Kosten gaan immers rechtstreeks af van uw rendement.

Scherpe en transparante tarieven

Bij Binck bent u verzekerd van lage tarieven. En dus belegt u ook in Alles-in-1 Portefeuilles tegen de scherpe tarieven van Binck Fundcoach.

kostenallesin1

Meer informatie of rekening openen?

Ook via Alex Spanje kunt u gebruik maken van Binck Fundcoach, neem contact met ons op voor alle details.