Platform Fundcoach

platform fundcoach

Speciaal platform voor Binck Fundcoach

Het internetplatform van Binck Fundcoach is speciaal ontworpen voor beleggingsfondsen en ETF’s. Zo krijgt u uitgebreide fondsinformatie, adviezen van gerenommeerde analisten, beleggingseducatie én leerzame columns. Bovendien kunt u gebruikmaken van de krachtige Fondsvergelijker en kosteloos uw portefeuille opbouwen met periodiek beleggen. 


INSPIRATIE & INFORMATIE

Relevant nieuws

Met Binck Fundcoach bent u altijd op de hoogte van het meest relevante nieuws op het gebied van beleggingsfondsen en ETF’s. Daarnaast vindt u op Binck Fundcoach opiniestukken en columns van beleggingsexperts die hun visie geven op de ontwikkelingen in de markt. Ook leest u meer over slimme beleggingsstrategieën en vindt u er productrecensies.

Uitgebreide fondsinformatie

U krijgt een compleet en uitgebreid overzicht van beleggingsfondsen en ETF’s. Zo ziet u voor elk fonds alle belangrijke informatie zoals rendement, kosten, risico, beleggingsbeleid, sectorinformatie en dividendrendement overzichtelijk weergegeven.

Persoonlijke nieuwsbrief

Elke maand ontvangt u het Maandbericht met alle relevante informatie over vermogensopbouw in fondsen. Met deze persoonlijke nieuwsbrief houden we u op de hoogte over de prestaties van uw fondsen én krijgt u een nuttig inzicht in de samenstelling van uw portefeuille. Ook ontvangt u nieuws, markvisies, analyses en handige toplijstjes gebaseerd op rendement en populariteit.

EDUCATIE & ONDERSTEUNING

Leerzame webinars

Net als Alex Spanje organiseert ook Binck leerzame webinars over uiteenlopende onderwerpen. Deze webinars worden geleid door de beleggingstrainers van Binck. Hierin krijgt u verschillende succesvolle strategieën aangereikt, u krijgt informatie over beleggingsinstrumenten en vele beleggingstips.Deskundige klantenservice

Komt u er even niet uit? Of heeft u vragen over een bepaald beleggingsfonds of ETF? Dan is het een fijn idee dat u altijd hulp kunt vragen aan onze deskundige medewerkers. Zij staan 6 dagen per week voor u klaar en helpen u graag verder. Overigens heeft Binck in 2012 dé prijs voor beste klantenservice van Nederland gewonnen. Zo ziet u dat we service erg serieus nemen.

Welkomsplatform


Kennis en inspiratie - dat kan iedere belegger wel gebruiken. Daarom hebben we voor zowel de beginnende als gevorderde belegger een uniek kennisplatform ontwikkeld. Hierin leest u alles over ETF’s, beleggingsfondsen, het maken van een beleggingsplan, het gebruik van de beleggingssite, en u krijgt een succesvolle beleggingsstrategie aangereikt. Perfect als naslagwerk.

MEER WETEN OF REKENING OPENEN?


Neem contact met ons op via onderstaand formulier en dan ontvangt u alle informatie over Binck Fundcoach!