gratishandelenturbos

binck turbo's

BELEGGEN IN DE BINCK TURBO’S ZONDER TRANSACTIEKOSTEN

Vanaf maandag 30 oktober zijn de transactiekosten voor alle Binck turbo’s afgeschaft! Instappen en uitstappen wordt zo wel heel makkelijk (en kosteloos dus). Deze prijsverlaging van 100% geldt voor alle Binck turbo’s.

Aangezien Alex deel uitmaakt van Binckbank NV kunt u nu gewoon via Alex Spanje een Binck rekening openen om ook gratis in Binck turbo's te handelen. Natuurlijk kunt u ook als u een Binck rekening heeft rekenen op de begeleiding van het team van Alex in Spanje.

HOE VERDIENT BINCK DAN GELD?

Binck verdient niet aan transactiekosten bij de handel in Binck turbo’s. Maar hoe blijft het licht dan branden? Dat zit zo: Binck verdient alleen aan de rente die in rekening wordt gebracht op de financiering van de turbo.

WAT ZIJN TURBO'S OOK AL WEER?

Een Binck turbo is een beleggingsproduct waarmee u versneld kunt profiteren van een koersstijging of een koersdaling van een aandeel of een index of valuta. Turbo's zijn er in twee soorten: de turbo long en de turbo short. 
Bent u op zoek naar een grotere hefboom? Dan kunt u ook beleggen in de Binck turbo XL.

EN DE RISICO'S?

Door het gebruik van een hefboom is de kans op grote uitslagen (zowel positief als negatief) groot. Turbo’s zijn risicovolle beleggingsproducten. Ze zijn alleen geschikt voor ervaren, actieve beleggers die een hoog risico accepteren. Turbo’s zijn niet geschikt voor vermogensopbouw op de lange termijn, zoals bijvoorbeeld uw pensioen. Voordat u in turbo’s belegt is het van belang dat u de kenmerken, werking en risico’s van het product volledig begrijpt.

WILT U MEER WETEN OF EEN REKENING OPENEN?

Vul dan het onderstaande formulier in, dan nemen we contact met u op.

 

 


Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat Alex u kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via info@alexspanje.com