investeren in gezond leven

Maandag 18 juni, 15.30u: Investeren in lang & gezond leven

Schrijf u nu in via het onderstaande formulier. 
(Scroll verder naar beneden voor alle informatie over de inhoud van het seminar)

 


Zelf gezond oud worden & gezond investeren

We leven langer dan ooit en willen allemaal graag gezond oud worden. Alex Spanje nodigt u uit voor een speciale middag over investeren in uw eigen gezondheid, maar ook in de snelgroeiende markt die zich op gezond leven richt.

Op maandag 18 juni spreekt Janneke van der Meulen,  topsporter en auteur, over de impact van voeding op ons geluk en onze gezondheid. Kaspar Huijsman geeft inzicht in de financiële mogelijkheden en risico's die investeren in de gezondheidsmarkt met zich meebrengt.

De middag vindt plaats in het Double Tree by Hilton en begint om 15.30 uur. Na afloop kunt u genieten van de duurzame delicatessen die uit de keukens  van chefkok Diego Gallegos  komen. 

langleven


De beleggersinformatie van Alex en Binck dient uitdrukkelijk niet geïnterpreteerd te worden als individueel beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. U dient als doe-het-zelf-belegger ('execution-only ') steeds, al naar gelang uw persoonlijke situatie, zélf de afweging te maken of u de gegeven beleggersinformatie wenst op te volgen. Klik hier voor meer informatie over de risico's van beleggen.