Janneke Willemse

Succesvol beleggen met Janneke Willemse

Financieel journaliste Janneke Willemse besloot in 2013 dat het tijd was om niet alleen maar verslag te doen over de beleggingswereld maar ook zelf te gaan beleggen. En dat doet ze uitermate goed. Reden voor Alex Spanje om haar uit te nodigen voor een speciale lezing op woensdag 7 maart in Vila Gadea in Altea.

Haar verhaal
Alex Spanje nodigt u uit om zelf van Janneke te horen wat haar ervaringen op de beurs zijn. Tijdens haar lezing vertelt ze wat ze de afgelopen vijf jaar geleerd heeft, welke aandelen de beste resultaten behaalden, over welke risico’s ze zich zorgen maakt en waar zij denkt dat de komende maanden de kansen op de beurs liggen. Met leuke feiten en weetjes leidt ze u rond door beleggingsland.

Na afloop kunt u onder het genot van een drankje nog even napraten. 


janneke-webOver Janneke

Janneke Willemse is beurscommentator en presentatrice bij RTL Z. In 2000, tijdens de beurshausse, werkte ze als financieel journalist bij de GPD en daarna presenteerde ze online beursprogramma’s voor FinanceTelevision. Bovendien was ze jarenlang hoofdredacteur van Belegger.nl en Beursduivel. Maar tot vijf jaar geleden was ze zelf niet actief bezig met beleggen. Als rasechte journaliste doet ze sindsdien verslag van haar successen en blunders op de beurs op blondjesbeleggenbeter.nl. 
Schrijf u nú in via deze site of door onderstaand formulier in te vullen.

 

Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat Alex u kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via info@alexspanje.com