Rendementen

rendementen

De percentages zijn berekend op basis van in het verleden gesimuleerde resultaten van het beleggingsmodel van Alex Vermogensbeheer in de periode van 1 januari 1995 t7m 25 november 2016. De getoonde resultaten zijn na aftrek van kosten. De rendementen die op de beurs zijn behaald in de afgelopen decennia werden gerealiseerd bij een dalende rente. Het is niet zeker dat soortgelijke rendementen worden behaald in de komende jaren bij de huidige lagere rentestand. Dit kan ook het toekomstige rendement van de aandelen- en obligatiebeleggingen van Alex Vermogensbeheer beïnvloeden.

Op basis van deze analyse hebben wij berekend dat er 2,5% kans is dat uw individuele rendement lager is dan het ‘negatief scenario rendement’ en 5% kans dat het uw rendement hoger is dan het ‘positief scenario rendement’. De waarde van uw beleggingen kan variëren en in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Risico's

Natuurlijk zijn er risico’s: het blijft tenslotte beleggen. Beleggingen waarvan u een hoog rendement verwacht, brengen meestal ook een groter risico met zich mee. En wilt u minder risico, dan is het rendement vaak lager. Maar welke keuzes u ook maakt, beleggen en risico gaan hand in hand. Uw inleg kan dus minder waard worden en er kunnen jaren zijn dat u verlies lijdt.

Bekijk al onze rendementen

Zien hoe onze voorbeeldportefeuilles het echt gedaan hebben? We hebben 5 voorbeeldportefeuilles, voor elk risicoprofiel één. Die zijn op 1 januari 2008 gestart met een inleg van €25.000.

  • Defensief
  • Behoedzaam
  • Offensief
  • Speculatief
  • Zeer speculatief
  •  

    Wilt u meer informatie?

     Bijvoorbeeld over hoe we deze rendementen hebben behaald? Vraag direct de startbox van Alex  Laten Beleggen aan, hierin vindt u meer informatie over de diverse beleggingsprofielen. Liever iemand spreken? Neem gerust contact op via +34 952 924 011.