Informatie evenementen & seminars

Het mobiele beleggersteam van Alex

Het vaste kantoor van Alex Spanje staat in Marbella maar het mobiele beleggersteam is overal in Spanje te vinden. We vestigen ons tijdelijk in een aparte ruimte in een hotel of in een stand op een beurs. Een uitstekende gelegenheid om eens kennis te maken met de beursexperts van Alex!

Masterclass Italiaanse & Amerikaanse opties

U heeft het ons al heel vaak horen zeggen: een belegger kan niet zonder opties. Natuurlijk kunt u opties op de AEX kopen, maar waarom niet eens over de grens kijken? Wist u bijvoorbeeld dat de Italiaanse volatility vrijwel altijd hoger is dan die van de AEX-index?

Alex beleggingstrainer Peter Siks geeft een Masterclass over beleggen met Italiaanse en Amerikaanse opties. Behalve interessante achtergrondinfo gaat hij aan de slag met berekeningen en strategieën die u zelf ook meteen kunt toepassen.

Kortom, wanneer u als belegger uw kennis op het gebied van internationale indexopties wilt verdiepen, mag u deze masterclass niet missen! Neem gerust een introducé mee en als u direct aan de slag wilt vergeet dan niet uw laptop of tablet.

Beleggen in tijden van nul rente: kansen op de beurs

Grote gebeurtenissen zoals verkiezingen, crisis of politieke referenda (Brexit) hebben invloed op de beurskoersen en daardoor ook op uw vermogen. Tijdens dit seminar leert u over de kansen die dergelijke gebeurtenissen bieden en waarom beleggen nog altijd een goede optie is in tijden van nul rente.

Pensioen, je moet het zelf doen

Verzekeraars en banken hebben diverse pensioenplannen voor ondernemers. U kunt ook zelf maandelijks geld op een spaarrekening zetten zodat u in de toekomst een leuk bedrag heeft om van te leven. Maar misschien is het wel een goed idee om een beleggingstrategie op te stellen en op die manier het vermogen voor uw oude dag veilig te stellen. Kaspar Huijsman, directeur van Alex Spanje, bespreekt de diverse mogelijkheden die er op dit moment zijn opdat u zelf kunt bepalen welk pensioenplan voor u het beste werkt. Alex verkoopt geen pensioenplannen maar begrijpt wel heel goed dat u uw vermogen voor de toekomst veilig wilt stellen en kan u daarbij indien gewenst van dienst zijn.

Wat komt aan bod?
- diverse pensioenplannen
- heldere berekeningen van de diverse mogelijkheden
- verschillen tussen pensioen opbouwen in Nederland en in Spanje

Alex lounge tijdens evenementen

Alex Spanje is regelmatig aanwezig op evenementen die speciaal voor Nederlanders of Belgen georganiseerd worden zoals de Vlaamse dag of De Hollandsche Dag. We nodigen u uit om onder het genot van een kopje koffie of een glas wijn kennis te maken met het team van Alex.  

Schrijf u nu in!