Tips & tricks

Naast het verzekeren van uw portefeuille met opties kunt u ook extra rendement halen uit uw bestaande aandelen door het verkopen van opties.

Martin Totté
Account Manager

Zowel tijdens de seminars die Alex organiseert als bij de persoonlijke begeleiding werkt het team van Alex Spanje & Portugal met praktische voorbeelden. Daardoor zien beleggers meteen hoe ze zelf berekeningen kunnen maken en uiteindelijk een beter rendement behalen.

We hebben een overzicht gemaakt van een aantal berekeningen zodat u zelf thuis direct aan de slag kunt. Wilt u deze constructies samen met ons toepassen op uw huidige aandelenportefeuille? Neem dan contact op met het team van Alex Spanje & Portugal. Samen zullen we dan uw posities doorlopen en analyseren wat de beste opties voor u zijn.
Ook als u nog geen aandelen heeft nemen we alle tijd om u te leren een doordachte keuze maken zodat u de aandelen kunt aanschaffen die het beste passen bij uw behoeftes en hoe u hier op een defensieve manier extra rendement uit kunt halen. 


Meer rendement met call opties

by Femke Utrecht | jul 09, 2016
Het schrijven/verkopen van een call optie doet u om meer rendement te halen uit uw aandelen, u dient wel rekening te houden met het feit dat u ook uw maximale winst bepaalt op het moment van schrijven/verkopen van een call.

Lees verder