Obligaties

Obligaties


Obligaties zijn overheids- en bedrijfsleningen. Anders gezegd, u leent geld uit aan bijvoorbeeld de Nederlandse of Duitse overheid, of aan Philips of Shell. Obligaties met een AAA rating worden gezien als een veilige en behoedzame belegging.

Elk kwartaal krijgt u de rente, ook wel coupon genoemd, op uw rekening bijgeschreven, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. En aan het eind van de looptijd wordt de obligatie uitgekeerd. Obligaties zijn voor veel behoedzame beleggers de hoeksteen van hun beleggingsportefeuille.

Via Alex kunt u alle soorten obligaties aanschaffen. 

Meer informatie?

Hieronder kunt u informatie aanvragen over vermogensbeheer of zelf beleggen. Maak een keuze, vul uw gegevens in, dan ontvangt u het gewenste informatiepakket binnen enkele dagen thuis.Door uw gegevens in te vullen, gaat u akkoord dat Alex u (telefonisch) kan benaderen voor marketing doeleinden. Afmelden kan via info@alex.nl.

Alex valt in de prijzen

Al 2 jaar op rij is Alex door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot 'Beste Vermogensbeheerder' en 'Beste Educatieve Beleggingsinstelling'. Ook heeft de vakjury Alex benoemt tot 'Beste Internetbroker' van 2011.

Vragen of direct contact?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten via + 34 952 924 011.