Onze mensen

Het team van Alex

Het team van Alex Spanje & Portugal bestaat uit mensen die van beleggen houden. Ze hebben al jarenlang ervaring en zijn daardoor in staat de diverse vragen van klanten te beantwoorden en hen te begeleiden bij het ontwikkelen van een beleggingsstrategie. Hun thuisbasis is het Beleggerscentrum in Marbella maar ze zijn ook regelmatig elders in Spanje en Portugal te vinden voor seminars en persoonlijke afspraken.

Kaspar Huijsman

directeur Alex Spanje en Portugal

Kaspar werkt inmiddels ruim 12 jaar voor Alex. In 2006 vertrok hij naar Spanje om daar het Beleggerscentrum te openen om van daaruit de Nederlandse beleggers te ondersteunen. Hij geeft seminars in heel Spanje en Portugal en heeft dagelijks contact met klanten om hen te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes voor hun beleggingen. Op basis van de vragen van klanten schrijft hij regelmatig columns over beleggen die behalve op deze site in diverse media gepubliceerd worden. 

Martin Totté

account manager

Martin is dag in dag uit bezig met het begeleiden van klanten bij hun beleggingen. Hij heeft veel persoonlijke afspraken in het Beleggerscentrum, bij mensen thuis of elders op locatie. Ook via Skype met schermdeling begeleidt hij klanten. "We krijgen hier de meest uiteenlopende vragen van klanten, het leuke is dat ze soms later terug bellen om te zeggen dat onze hulp hen een aardige winst heeft opgeleverd."

Taco te Gussinklo

account manager

Taco was al een actieve belegger bij Alex voor hij het team van Alex Spanje kwam versterken. Klanten kunnen bij hem altijd terecht met hun vragen, via de mail, telefoon, Skype of persoonlijk in het Beleggerscentrum of bij een seminar elders in Spanje. "Het is leuk om mensen te begeleiden bij het beleggen. Of het nu ervaren beleggers zijn of mensen die net besloten hebben actiever met hun vermogen om te willen gaan, de deur staat bij ons letterlijk voor hen open."

Femke Utrecht

marketing manager

 Alex besteedt veel aandacht aan het opleiden van beleggers zodat ze meer rendement op hun vermogen kunnen behalen. Femke is de marketingspecialist van Alex in Spanje en organiseert de seminars in Spanje en Portugal. "Op basis van de behoeften van de klanten organiseren we diverse activiteiten waar ze hun kennis kunnen uitbreiden. Dat kan via een seminar maar we organiseren bijvoorbeeld ook regelmatig themabijeenkomsten over actuele onderwerpen."