Wie is Alex

Wie is Alex?

Ongecompliceerd, eerlijk en toegankelijk, dat is Alex. Wij vinden dat iedereen moet kunnen beleggen en daarom doen we er alles aan om dat zo eenvoudig mogelijk te maken.    
  

Van zelf doen…

Alex is opgericht in 1999 en was de eerste die de ‘gewone’ particuliere belegger toegang gaf tot dezelfde mogelijkheden als de professionals: zelf orders plaatsen via internet. Sinds 2008 zijn we onderdeel van BinckBank.


…naar laten doen.

We merkten dat de behoefte aan Laten Beleggen door Alex steeds groter werd. Veel klanten hebben geen tijd, zin of kennis om het allemaal zelf te doen. En daarom laten steeds meer klanten hun geld beleggen door Alex. In een paar stappen kiest u het profiel dat perfect bij u past en krijgt u een persoonlijk beleggingsplan. Alex gaat voor u aan het werk en u kunt zelf zo vaak meekijken als u wilt.


Alex staat voor u klaar

Bij Alex geloven we dat het altijd beter kan. We focussen op vermogensgroei en -behoud met begrijpelijke, toegankelijke diensten. En heeft u vragen of hulp nodig? Dan staat er een heel team enthousiaste, deskundige medewerkers klaar om u te helpen. In een echt kantoor in Marbella, met echte mensen, die u altijd kunt bellen. Langskomen kan natuurlijk ook.


Heeft u vragen?

Wij zijn u graag van dienst en beantwoorden al uw vragen zo snel en volledig mogelijk. De deskundige servicedesk van Alex is op werkdagen bereikbaar van 9.00 – 18.00 uur. Neem gerust contact met ons op via +34 952 924 011