portefeuillekeuring

De jaarlijkse check van uw aandelenportefeuille

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we contact met u op. Scroll verder naar beneden voor alle informatie over de inhoud van de portefeuillekeuring.
 


Hou uw aandelen tegen het (zon) licht:

Alex Spanje organiseert ook deze zomer weer de Alex Portefeuilleweken. Iedereen die een aandelenportefeuille heeft, bij Alex, Binck of elders, kan deze onder de loep laten nemen door de beursexperts van Alex. Natuurlijk zonder enige verplichtingen of kosten. 

De portefeuillekeuring
Het is van belang om ervoor te zorgen dat uw beleggingen zo goed mogelijk beschermd zijn tegen omstandigheden op de beurs. Tijdens een portefeuille keuring, vergelijkbaar met de jaarlijkse APK voor de auto, wijzen we u op de risico’s en de mogelijkheden. 

Met die kennis kunt u zelf een onderhoudsplan en strategie ontwikkelen om uw portefeuille te beschermen tegen dalingen en optimaal resultaat te behalen.  Als u moeite heeft met het bepalen van het juiste aan/verkoop moment, dan kunnen we u de mogelijkheden van technische analyse laten zien zodat u een houvast heeft om uw beslissingen te onderbouwen.

U ontvangt van ons geen beleggingsadvies maar wel alle informatie zodat u weloverwogen keuzes kunt maken die bij uw beleggingstrategie horen. 


De beleggersinformatie van Alex en Binck dient uitdrukkelijk niet geïnterpreteerd te worden als individueel beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. U dient als doe-het-zelf-belegger ('execution-only ') steeds, al naar gelang uw persoonlijke situatie, zélf de afweging te maken of u de gegeven beleggersinformatie wenst op te volgen. Klik hier voor meer informatie over de risico's van beleggen.