Komende vanuit de richting Málaga/Fuengirola neemt u afslag 182 Nagüeles (let op! U komt eerder ook een afslag 182 Marbella/Ojen tegen, deze neemt u niet), aan het einde van de afrit slaat u rechtsaf en neemt u de rotonde volledig waardoor u op een brug komt die over de E-15/A7 gaat, u vervolgt uw weg in de richting van de kust. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf, vervolgens slaat u op die parallelweg direct weer rechtsaf langs de winkels en barretjes en u vindt ons kantoor vlak bij de rotonde. Voor het kantoor is er voldoende parkeergelegenheid.

 


Komende vanuit het centrum van Marbella rijdt u richting Puerto Banus over de oude kustweg. Op een gegeven moment ziet u aan uw rechterhand een tankstation, gevolgd door een rotonde. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf, vervolgens slaat u op die parallelweg direct weer rechtsaf langs de winkels en barretjes en u vindt ons kantoor vlak bij de rotonde. Voor het kantoor is er voldoende parkeergelegenheid.

 


Komende vanuit de richting Estepona/Puerto Banús rijdt u over de N340 richting het centrum. Voorbij het Marbella Club Hotel komt u op een rotonde, neem deze helemaal om weer in tegengestelde richting op de N340 terecht te komen. Bij de verkeerslichten slaat u rechtsaf, vervolgens slaat u op die parallelweg direct weer rechtsaf langs de winkels en barretjes en u vindt ons kantoor vlak bij de rotonde. Voor het kantoor is er voldoende parkeergelegenheid.

Lokatie van ons kantoor op Google Maps bekijken.

 

routekaartje