Zelf Beleggen

Alex Zelf Beleggen doet u niet alleen

zbhomepageU overweegt om te gaan beleggen om rendement te behalen. Zelf beleggen op de beurs kan complex zijn en veel tijd kosten. Bij Alex beslist u zelf waarin u belegt en plaatst u zelf uw orders, maar u staat er niet alleen voor. U krijgt weliswaar geen individueel beleggingsadvies, maar wel precies die informatie en ondersteuning die u nodig heeft om zelf zo goed en efficiënt mogelijk te beleggen. Bovendien kunt u altijd al uw vragen stellen aan het team van Alex Spanje dat bestaat uit echte beleggers. Dat maakt beleggen bij Alex meteen een stuk interessanter.

Beleggen met de kennis van experts

alex-zelf-beleggen

U belegt zelf maar hoeft niet altijd alles zelf uit te zoeken. U kunt rekenen op de experts van Alex Spanje. Tijdens seminars, workshops en persoonlijke gesprekken, via telefoon, skype en mail delen ze graag hun kennis met u. Zodat u beter weet of u de juiste beslissingen neemt.


Meer over onze coaching

Deskundige ondersteuning

team

Op de Alex servicedesk zitten professionals met ruime beleggingskennis. U heeft dus altijd een hoogwaardige gesprekspartner, die uw vragen direct en volledig kan beantwoorden.


Meer over onze ondersteuning

Uw platform

Altijd en overal uw beleggingen bij de hand.

Bekijk al onze platformen

Daarom Alex
De belangrijkste redenen om voor Alex te kiezen op een rijtje

Daarom Alex

Kosten

Wilt u meer weten over de kosten?

Volledige overzicht